Guest
Súgó ehhez: Keresés
 
 
Kép
Első évesek belépése az E-learning rendszerbe
Írta: Moodle Admin1 - 2017. március 1., szerda, 11:31
 

Kedves Első Éves Felhasználók!

Üdvözöljük Önöket a Szent István Egyetem E-learning Portálján!

Ezen a felületen érhetik el a tantárgyaikhoz kapcsolódó kurzusaikat, az oktatók által feltöltött tananyagokat, teszteket, vizsgákat és egyéb segédanyagokat. Emellett a Moodle E-learning Portál kommunikációs fórumként is szolgál a hallgatók és az oktatók között. Használata tanulmányaik során nélkülözhetetlen.

A bejelentkezéshez a felhasználónév és a jelszó aktiválása szükséges a joker.szie.hu oldalon. Ide a Neptun-kóddal (SZIE azonosító), és jelszóként a "Ne" szócska és a születési dátum 8 számjegyével (Pl.: Ne19940315) lehet bejelentkezni. A bejelentkezés után első lépésként aktiválni kell a fiókot, majd megváltoztatni a jelszót. Innentől fogva a Moodle-ba a Neptun-kóddal és a már megváltoztatott jelszóval tudnak belépni. (Ez a jelszó nem érinti a Neptun rendszert!)
Ha a fent leírtak alapján nem sikerül a belépés, kérjük, jelezzék a problémát az Informatikai Főosztály helpdesk szolgálatán, a helpdesk@ih.szie.hu címen!

A Kurzusok keresésével megjeleníthető a felvenni kívánt kurzus, melyhez hozzáférni általában az oktatótól kapott beiratkozási kulccsal lehet.

Ha egy hallgató egyszer felvett egy kurzust, akkor az adott kurzus mindig megtalálható a kezdőoldal, Honlapom menüpont alatt.

További kérdéseikkel kérjük, keressék fel az elearning@szie.hu címet!

                                                                                                         

Üdvözlettel:

Moodle Adminisztrátor

300 szó
 

Nincs bejelentkezve. (Belépés)
A portál szolgáltatásait a SZIE Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár biztosítja.
2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1. | E-mail: elearning@szie.hu | Telefon: +36 28 522 000 / 1045, 1177